Blogi

Ulkomaalaisille opiskelijamaksut, koulutuksesta vientituote

Maksuton, laadukas koulutus on avain Suomen menestykseen! Sen sijaan EU/ETA-alueen ulkopuolelta tuleville opiskelijoille suomalaisen koulutuksen olisi oltava maksullista. Ulkomaiselta opiskelijalta vaaditaan varallisuutta, jotta hän ylipäätään pääsee matkustamaan Suomeen. Näin ollen varakkaammat tulevat ja heillä on varaa maksaa myös koulutuksesta. Maksullisuus karsii myös varattomien opiskelemaan tulevien väärinkäytöksiä sosiaalietuuksien suhteen. Toisaalta hinta voi valaa luottamusta laadusta. Viime päivinä on uutisoitu laadukkaasta sairaanhoitajakoulutuksestamme, jolle on kysyntää ulkomailla. Nykyisellään laki estää meitä myymästä koulutusta. Tähän tarvitaan lakimuutos -Ja meillä on uusi, laadukas suomalainen vientituote!

Kommentit pois päältä artikkelissa Ulkomaalaisille opiskelijamaksut, koulutuksesta vientituote